Сайтът дава възможност на създателите и праводържателите на съдържание да печелят от него

Най-големият български сайт за видеосподеляне Vbox7.com стартира партньорска програма, която ще позволи на неговите потребители и партньори да печелят от съдържанието, което създават. Най-големият стимул, който новата партньорска инициатива ще предостави, е подялбата на приходи от излъчената във видеото реклама, както и таргетирано промотиране на съдържанието на официалните партньори.

 

По този начин Vbox7.com ще предостави възможност на създателите и праводържателите на съдържание да печелят от него и ще ги мотивира по-силно да създават качествени видеа. Основната цел е да бъде поощрено развиването на ексклузивно уеб съдържание за потребителите, както и да се стимулира предоставянето на качествено и разнообразно българско и международно съдържание. Не на последно място, благодарение на новата партньорска програма, ще се обогати и спектърът от теми, от което ще спечелят както партньорите и рекламодателите, така и потребителите.

 

Като част от новата партньорска програма предстоят сключвания на договори с представители на официалните канали в сайта, музикалните лейбъли, предавания, продуцентски къщи, както и физически лица, автори на видеа. До момента официалните партньори получаваха подкрепа от сайта, изразена в рекламиране на видеата им в мрежата от сайтове, част от групата „Нетинфо”, и делене на приходи от реклама след включването им в платформата за реклама на клик Adwise.

 

Със стартирането на партньорската програма Vbox7.com ще предложи на своите партньори и потребители още повече възможности, мотивирайки ги да създават уникално съдържание и да печелят от него.