Орлин призна, че сексът е бил повод за запознанство в живота му

Корицата на EVA през юни е гореща. Какво му пишат фенките, дали прилича на Джъд Лоу, защо е пилотирал самолет над Лонг Айлънд – един от любимите мъже на всички българки Орлин Павлов разказва пред EVA.

 

В екшън интервю след едномесечното му американско турне и поканата да е първият български мъж лице на линия парфюми на известна козметична марка, между пътуванията му за промоцията на филма „Живи легенди“, участията му в наградите на BG Radio, в журита на различни музикални конкурси Орлин ни призна: „Сега живея сам. Понякога в забързан ритъм и с много неща за правене, е добре да се събуждаш сам, но още по-хубаво е, ако имаш любим човек, да се събуждаш с него”.

 

Орлин призна, че сексът е бил повод за запознанство в живота му, но че ако трябва да подреди по важност, на първо място би сложил любовта, после секса, парите и накрая известността, защото смисъл според Орлин „има това, което правиш, музиката, която оставяш след себе си“. И още – за работните му проекти, жените в живота му, клубовете, забавленията и гърдите на фенките четете в EVA през юни.

 

А чаровната Милица Гладнишка – красивата четвъртинка на журито на „Като две капки вода“ отваря пред списанието тийнеийджърския си дневник и душата си. Забавно и искрено разказва за своите войни с глада и страстта си към вкусното хапване, бурните емоции, любовта и удивлението си пред преподавателя й в НАТФИЗ професор Здравко Митков, благородните си планове за своето велико бъдеще. „След като отслабна, ще пристъпя към изявяване на личността си. Ще се постарая да се простя с всичките си комплекси, така че да стана по-известна и интересна личност в училище, макар че не това е в стила ми. Ще видим“ - обещава в личните си ранни изповеди чудесната Милица.  

 

Сред интересните личности, с които ви среща EVA през юни е и Пол Боус - бивш солист в балета на Ню Йорк и настоящ лицензиран постановчик от Тръста Баланчин, който е у нас, за да постави балети за четвъртия сезон на Американския балет за България. Пол разказва за партитата на Салвадор Дали и Гала, с които се е познавал. За неприличните предложения на Дали, купоните на Студио 54 и Анди Уорхол, и репетициите с Мадона.

 

Георги Низамов – човекът, който работи със звездите в „Като две капки вода” за артистичното им представяне на сцена, е човек, с когото много ще се забавлявате. Георги е играл и магарето Мокси, и Хамлет, и фолкпевицата Десислава, и стрелочник от Сточна гара, работил е в клубове, нощни барове и всевъзможни заведения и е... актьор по душа, шоумен по сърце. Вариетето просто му е в кръвта. Към това вървят всички негови истории, които по брой и колорит биха засрамили и Шехерезада с нейните 1001 нощ.

 

И още за партитата, звездите, пиарът, пазарът на филми директно от кинофестила в Кан. Плюс интересни факти за новата голяма любов на Клуни - Амал Аламудин - жената, която накара заклетия ерген да й предложи брак. И много, много интересни и непрочетени до момента истории за неспиращия да изненадва всички Силвио Берлускони.