В него участие ще вземат Jenny от Ace of Base, рапърите ICE MC и Nana и още много други

Много летни емоции предлага на почитателите на деветдесетарската музика поредното издание на "Обичам 90-те", което ще се проведе на 9 август в Лозенец. 

 

В него участие ще вземат Jenny от Ace of Base, рапърите ICE MC, Nana и други имена, които предстоят да бъдат обявени. 

 

На сцената вече имахме да възможността да чуем рапъра Nana. ICE MC също беше част от първото издание на "Обичам 90-те" в София през 2012 г. Тогава той накара цялата зала да избухне с хитовете си "Think About The Way“, "It's A Rainy Day“ и „Take Away The Colour“.

 

Към тях ще се присъедини и Jenny, една от дамите от шведската поп формация Ace of Base, които от началото на 90-те години на миналия век до днес имат в актива си над 30 милиона продадени албума и над 15 милиона реализирани копия от техните сингли. Те стават любимци на публиката с хитове като "Lucky Love", "Life is a flower", "All that she wants", "Happy Nation" и "The Sign".

 

Продажбата на билети стартира от днес, 13 юни. Първите 200 билета са на цена от 25 лв., а следващите 300 бройки са на стойност 30 лв. След тяхното изчерпване цената на билетите ще бъде 35 лв., а на място в деня на концерта - 40 лв.