Звездата, която дойде специално за X Factor, участва в концерт в София

Хиляди фенове изпълниха площад "Батенберг” по време на мащабно музикално турне. 35 000 души пяха като един заедно със световната звезда Джеймс Артър, който дойде специално за новия сезон на X Factor. Изпълнителят на хита „Impossible“ не пропусна да поздрави феновете на български език и обеща да се върне скоро в България. 

Още по темата

 

Джеймс Артър започна с “You're nobody 'til somebody loves you”, като изненада българската публика с импровизирано включване на “Cry Me A River” на Джъстин Тимбърлейк. Последва баладата “Roses”, а след изпълнението той благодари на феновете за посрещането: "За първи път съм в София и искам да ви благодаря за посрещането – накарахте ме да се почувствам добре дошъл, наистина!”. 

 

Нямаше как Джеймс Артър да изпълни и хита ”Recovery”, а с кавъра на "Waiting All Night" на Rudimental нажежи атмосферата до краен предел. Той предизвика очакван фурор с изпълнението на емблематичното "Impossible“, а за финал феновете се насладиха на хита “Get Down”. 

 

Иначе първи на сцената се появиха музикантите от Funky Miracle, а веднага след тях Ангел и Моисей се заеха да изпълняват абсолютно на живо музикалните желания на публиката. Щафетата пое хип-хоп сензацията Наско Колев, а чаровникът Venzi буквално остави публиката без дъх. 

 

Най-дългите крака в родния шоу бизнес - Михаела Филева, покори публиката с любимото на всички фенове "Приливи и отливи”, а появата на Кристо и Жана Бергендорф на сцената бе съпроводена от бурни аплодисменти. Део, Лео, Рафи и Играта пък изпълниха най-силните си хитове. Дуетът на Криско и Мария Илиева остави феновете повече от "Видимо доволни”.