Ваня Терзиева успя да се забърка в поне два конфликта в рамките на само едно изпитание

След като веднъж вече прекрачи границата на сцената – в буквалния смисъл, тази вечер талант от X Factor прекрачи границата и на добрия тон и успя да създаде сериозно напрежение сред журито и част от кандидатите. 

 

Дали заради групата, в която попадна, или заради бурния си темперамент, Ваня Терзиева (дамата, която падна от сцената на шоуто в първия епизод) успя да се забърка в поне два конфликта в рамките на само едно изпитание.                     

 

След като разпредели набързо задачите в отбора си, тя изчезна за повече от час и остави съотборниците си – Атанас, Мартин и Чавдар, да се подготвят сами за изпълнението си. 

 

Завръщането й предизвика още по-голямо недоволство – тя не само ги обвини в неблагодарност, но злепостави цялата група пред журито. Саня не пропусна да коментира несериозното й отношение, но въпреки това журито реши да даде шанс на четиримата участници да продължат в шоуто. 

 

Кулминацията настъпи с решението на Ваня да попее на Мария Илиева за благодарност, което не само предизвика още по-голямо възмущение, но и накара Саня още повече да съжалява за взетото по-рано решение.