Тя разгневи живеещите на улицата на Кари, които се оплакват от постоянните тълпи от фенове

Актрисата Сара Джесика Паркър попадна под обстрела на асоциация на собственици на жилища в Ню Йорк, след като организира фотосесия на линията си обувки на стъпалата на къщата на героинята си Кари Брадшоу от хитовия сериал "Сексът и градът”, пише "Контактмюзик”. 

 

Имотът на Пери Стрийт в Манхатън се превърна в Мека за феновете на сериала, които посещават сградата, за да видят къде "е живяла” Брадшоу. Живущите в нея дори са стигнали дотам да сложат знаци в опита си да спрат феновете.

 

На фона на това по-рано този месец актрисата организира именно там фотосесията на собствената си марка обувки, слагайки различни чифтове по стъпалата, а след това публикува снимки в официалния си профил в Instagram.

 

Именно с тази постъпка тя разгневи асоциацията на местните собственици на жилища, които твърдят, че Сара Джесика Паркър не е получила официално разрешение за достъп до стълбите. Те коментират и че хората, които живеят на улицата, се оплакват от постоянните тълпи от почитатели.

 

Жералд Бану от асоциацията шеговито заявява: "Единственото нещо, което мога да предложа на Сара Джесика Паркър, е, когато следващият път напише нещо в социалните мрежи, да премести Кари на друг адрес”.