Талант се мултиплицира на сцената, гигантски зар предшества появата на един от дуетите

След емоционалната раздяла на Саня със свой финалист в първия голям концерт на X Factor, тази вечер е ред на Любо и Заки да вземат трудното решение и да определят кой от техния отбор да си тръгне. Те ще имат последната дума, след като зрителите ще определят двамата участници с най-малко подкрепа.

 

Точно в 21.00 ч. техните отбори ще се изправят един срещу друг – опитът на „25+” ще се конкурира с многобройната сила на групите и дуетите. Вторият голям концерт отново обещава запомнящи се индивидуалности, но и нестандартни сценографии. 

 

Един от талантите буквално ще се мултиплицира на сцената – той ще пее пред няколко свои двойника. Други пък ще трябва да запазят самообладание, въпреки разголените танцьорки, които ще съпътстват представянето му. Гигантски зар ще изпълни сцената и ще предшества появата на един от дуетите.  

 

Кой ще получи най-малък вот от публиката и кой най-малко признание от своя ментор? С кого ще решат да се разделят Заки и Любо и кои ще бъдат най-впечатляващите моменти в шоуто, ще разберете в 21:00 часа.