"Фондацията" към талантите от X Factor: Пожелаваме ви един ден да имате концерт като нашия

"Пожелаваме ви един ден и самите вие да имате такъв концерт. Открийте подобаващо тази вечер” - с тези думите „Фондацията” изпрати на сцената на "Арена Армеец" талантите от X Factor, които откриха грандиозния концерт на петимата легендарни музиканти. Адреналинът от срещата с многохилядната публика обзе младите таланти часове преди концерта. 

 

"X Factor е една лаборатория за вас. Сега ще излезете пред ново предизвикателство – на толкова голяма сцена човек е сам. Затова мобилизирайте цялата си сила”, посъветва ги музикалният продуцент Дони минути преди да се качат на сцената.  

 

Тази вечер източноевропейският ритъм ще превземе X Factor, за да покаже характерния за региона темперамент и емоция. Момчетата от 4U ще влязат в ролята на световноизвестна румънска група, а Sweet 16 ще бъдат достойна конкуренция и ще разбунят духовете с руската група TATU. 

 

Някогашният уличен музикант от Лондон Мирян тази вечер ще запее на сръбски. Същото ще направи и „мега стабилният” Георги Бенчев и романтичният Траян. Братята Иво и Пламен пък ще трябва да докажат прави ли беше Заки, когато ги нарече „по-добри от дует Авеню”. Славин и Атанас Ловчинов ще заложат на българските хитове. Сръбско-българска музика ще звучи и в изпълнение на момичетата на Саня – Михаела, Невена и Кристина.

 

Как ще се справят участниците със специфичните балкански изпълнения и дали ще влязат сполучливо в едно различно амплоа, ще стане ясно тази вечер от 21.00 часа.