Саня и Мария станаха дует „Авеню”, Маги Халваджиян пя като Ал Бано и Ромина

Изпълненията на талантите от последния концерт добиват все по-голяма популярност. Доказателство е Георги Бенчев, чието изпълнение отекна дори извън границите на България. С алтернативен ансамбъл от танцуващи статуи на свободата и народни танцьори, Жоро направи изпълнение на „U.S.A.”, което впечатли и самите Dubioza Kolektiv. 

 

Известната банда от Босна и Херцеговина показа огромния си респект към смелото решение на Бенчев, споделяйки на собствената си Facebook страница неговото изпълнение. Типичните пънк, ска, дъб и реге обаче прозвучаха с добавката “I’m from Sofia”. 

 

"Това ме зареди изключително! Самият аз често пускам песни на бандата, когато съм диджей. "U.S.A.” беше мой избор и се радвам, че е оценен толкова високо“, сподели ентусиазма си самият Жоро. 

 

Тази вечер предстоят следващите елиминации, които ще започнат с още една бунтарска песен – „Черната овца“. Талантите на X Factor ще се развихрят на сцената, след което ще станат ясни и двамата финалисти, които ще трябва да се борят за оставане в шоуто. 

 

Междувременно истинска Lipsync битка се разигра в студиото на „Господари на ефира”. След като приеха предизвикателството на Любо и Заки и водещите Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков, вчера своята артистичност доказаха Саня и Мария и продуцентът Маги Халваджиян и режисьорът на X Factor Кирил Киров-Кико. 

 

Дамската половина от журито заложи на вечния хит на дует „Авеню” „Бягство” и напълно заслужи оценката „Мноооого сте добри!”. Веднага след тях сцената превзе известният италиански дует Ал Бано и Ромина Пауър, в изпълнение обаче на Маги Халваджиян и Кирил Киров. 

 

Двамата „изпяха” небезизвестната „Felicita”, а по артикулацията им стана ясно, че италианският въобще не представлява проблем за тях. Накрая на lipsync изпълнението им двамата хвърлиха ръкавицата и на водещите на X Factor – Мария Игнатова и Алекс Раева.