Две години след последното си гостуване у нас световната легенда се завръща

След последното си паметно гостуване през 2012 г. у нас, на което Джон Дигуийд събра над 10 000 души под открито небе, световната звезда се завръща в разгара на новия парти сезон. На 22 ноември в зала „Фестивална” Метрополис отново ще осигурят парти преживяване на световно ниво за вярната си публика. 

 

Негов предводител зад пулта ще е ветеранът на електронната сцена, който вече 20 години не просто държи своите позиции на електронна сцена, а и постоянно завоюва нови територии. Познат на диджеи и фенове като един от най-талантливите и честни представители на индустрията, Джон Дигуийд се изкачва по стълбата на успеха сет по сет, ремикс по ремикс, печелейки своите фенове със своя стил, преплитащ техно и прогресив в едно.

 

От началото на неговата кариера в Хастингс, Англия, на крехката възраст от 15 години до върха на известността, той се изгражда като много повече от диджей. С неговата запазена марка Bedrock работи също толкова усилено и като промоутър и продуцент. Визията си Дигуийд реализира в продължение на над 12 години като неуморно издирва миксове и ремикси от най-добрите световни продуценти. 

 

В последните две години Дигуийд е във възход на кариерата си с пълен графий и участия в най-големите клубове и фестивали по света. Затова определено си заслужава и България да е дестинация по пътя му напред и нагоре. 

 

Билетите за музикалното пътешествие вече са в продажба като цената им е 35 лева, а за специалната ВИП зона - 45 лева.