Пред Ники Кънчев Бони призна, че не се чувства разочарована

 

 

Певицата Бони беше първата изгонена от къщата на Big Brother All Stars.  Тази вечер тя получи най-малко подкрепа от зрителите на Нова телевизия и напусна шоуто, най-много хора гласуваха за Емил Каменов. 

 

Пред Ники Кънчев Бони призна, че не се чувства разочарована и е напълно съгласна с желанието на зрителите. Освен Бони и Емил номинирани за изгонване бяха и Петя Буюклиева и Христо Трифонов. Тази вечер в шоуто Катето Евро постави под въпрос честността на Петя, която я обяви за най-лицемерен съквартирант на живо в „Голямата уста”. Актрисата обидена търсеше мнението на останалите и срещна тяхната пълна подкрепа.

 

Бони пък се обиди от Пламена, която я номинира, защото след като изпратиха младата изпълнителка на „бунището за звезди”, те започнаха да се забавляват в Къщата. Между Калина и Петя също прехвърчаха първите искри на неприязъм. Младата журналистка неведнъж споделяше пред съквартирантите си, че не харесва Буюклиева, но тази вечер видяхме първите им опити за словесна атака.

 

Как точно реагира Бони, когато научи, че трябва да си тръгне и на какво още се случи тази вечер в шоуто, вижте в Nova Play, където е качен целият епизод. На сайта на предаването пък може да научите още любопитни подробности за живота на съквартирантите.