Финалистите в шоуто превземат най-новия мол в столицата

Тази неделя, 7 декември, финалистите в X Factor ще подарят на своите фенове един специален концерт. Талантите ще превземат най-новия мол в столицата – Sofia Ring Mall, където ще се срещнат с почитателите си и ще представят някои от най-силните си и емблематични изпълнения. 

 

На сцената ще излязат Пламен и Иво, Траян, Sweet 16, Невена, Славин, Георги Бенчев, Мирян и Михаела. Така най-големите рок, поп и R’n’B хитове ще прозвучат в изпълнение на осемте финалисти в шоуто. Концертът ще започне точно в 17:00 ч., а посетителите на търговския център не само ще чуят талантите на живо, но ще могат да получат и автографи от тях.

 

Освен за неделния концерт обаче, участниците се подготвят и за днешната вечер на елиминации. Те ще открият със Summer nights – песен от култовия филм-мюзикъл Grease, с участието на Джон Траволта и Оливия Нютън Джон. Веднага след това, една дама, чията звезда изгря именно в X Factor, ще застане опасно близо до талантите със своя пореден хит – Михаела Филева ще се завърне отново на сцената на шоуто, за да представи новото си парче.

 

Кои финалисти ще се изправят един срещу друг в битка за оставане и кой ще напусне X Factor – ще разберете тази вечер от 22:00 ч. по Нова.