7 жени и 7 мъже ще прекрачат прага на селската къща, в която ще тече животът на съквартирантите

 

Спалня под звездите, баня на открито, външен „нужник”, лятна кухня с трапезария, механа и кокошарник са ключовите помещения в двора.

 

Обядът откри „домакинът” и продуцент на предаването Нико Тупарев, който обяви темата на предстоящия сезон – селото. 

 

В България, както за много неща, така и за селото няма еднозначна представа. За едни е идилия, за други кошмар, а за нашите съквартиранти ще бъде по малко и от двете. Селото е много благоприятна тема за предаване като Big Brother, защото позволява да има разнообразни мисии и ситуации – и смешни, и трудни, и любовни дори, защото какво по-хубаво място за флирт от среща пред кладенеца”, каза Тупарев. И допълни, че този сезон участниците са "наистина интересни, защото вече се е натрупала маса от едно ново поколение фенове на предаването, за които истинска мечта е да участват". 

 

След него думата взе вечният водещ на предаването Ники Кънчев, който с усмивка съобщи, че ще разкрие по нещо за седемте дами, тъй като за него те представляват по-личен интерес. 


„Шеметна изкусителка, която прилича досущ на Лолита, дзен красавица, фрапантна дама с руско потекло, която идва от Сибир, ледена жена, за която да показва емоции е признак на лошо възпитание, ромка вишистка с мъж чужденец, който отглежда детето й. Най-възрастната участничка има петима сина, преживяла е много бурни житейски обрати. В Къщата влиза и топлес красавица – това е съотношението на дамските сили в предстоящия Биг брадър, а мъжете са толкова интересни, че оставяме на зрителите да се срещнат с тях очи в очи в понеделник в 20 часа”, обобщи Кънчев.

 

Програмният директор на Нова Антоний Мангов завърши официалната част с топ новината, че предстоящият сезон е уникален не само за България и това, което започва утре е само „върхът на айсберга”. Очаква ни телевизионен експеримент, в който ще се преплетат по необикновен и изненадващ начин Big Brother с VIP Brother, като се очаква вип-овете да „щурмуват” Къщата есента.

 

Актуални новини от предаването може да следите на официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.