В две поредни живи предавания 14 участници ще прекрачат прага на най-известната Къща

 

Най-чаканото риалити този сезон започва ударно с две поредни живи предавания. 14-те участници ще прекрачват прага на Къщата в две последователни вечери- тази вечер и утре, точно в 20:00 часа.

 

Междувременно продуцентът на Big Brother Нико Тупарев и водещият Ники Кънчев гостуваха в сутрешния блок на Нова „Здравей, България” тази сутрин. След като на пресконференцията вчера те разказаха за нежната половина от участниците, днес разкриха пред зрителите на Нова и факти за мъжете. Продуцентът разказа, че за първи път в Къщата има няколко представители от мъжки пол, които са „арогантно заможни”, а реакциите и поведението им в среда, в която те са напълно равни с останалите, сами по себе си ще бъдат интересни. Той разкри още, че по-голямата част от участниците са покрити с различни татуировки, но нито една от тях не е правена без причина. 

 

Продуцентът и водещият обещаха шоу, каквото отдавна не е имало в българския ефир, още със старта.

 

Актуални новини от предаването следете на официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.