Вижте с какво се прославиха те!

Вече не ни е нужен червен килим, за да се превърнем в суперзвезди. Всичко, от което се нуждаем, е интернет връзка. Mashable събра лица, които набраха най-голяма популярност в Мрежата през отиващата си 2015 година.

 

Още по темата

6-те милиона последователи на комика Джош Островски се почувстваха предадени, когато установиха, че голяма част от шегите му всъщност не са негови. Виж снимка 1.

 

Веждите на това момче (виж снимка 2) приковаха погледите на интернет потребителите тази година. Самият той обаче е на мнение, че козата, която го преследва, е по-интересна.

 

Часовникът, който Ахмед Мохамед сам изработи у дома, предизвика изключително неловка ситуация, след като неговият учител реши, че това е бомба. Историята на Мохамед успя да привлече вниманието на редица организации, включително и на НАСА. Виж снимка 3.

 

Instagram моделът Есена О’Нийл изобличи опасностите на социалните мрежи със своите постове, разкриващи това, което се крие зад лъскавите снимки. Виж снимка 4.

 

Младият татко Гил Солано бил толкова въодушевен от раждането на дъщеря си, че не могъл да изчака да направи снимки на съпругата си по време на раждането. Виж снимка 5.

 

Една пиянска нощ може да доведе до огромни грешки... непоправими. Виж снимка 6.

 

Видеото на Мат Литъл, в което се вижда как плъх завлича парче пица по стълбите на нюйоркското метро, предизвика фурор.