Певицата събра звездните си приятели на бляскаво парти през уикенда

Ексцентричната поп звезда Лейди Гага навършва 30 години, но отпразнува юбилея си през уикенда с бляскаво парти в компанията на знаменитости от света на шоубизнеса, съобщи Контактмюзик. 

 

Highslide JS
 

Певицата, облечена в къса рокля в цвят златист металик, събра звездните си приятели в клуб "Ноу Нейм" в Холивуд. Сред гостите бяха Тейлър Суифт, Лана дел Рей, Кейт Хъдсън, Фарел Уилямс, Джон Леджънд и бременната му съпруга Криси Тийгън, Кати Бейтс, и годеникът на Лейди Гага, актьорът Тайлър Кини. Рожденичката е пяла на партито по случая юбилея си. 

Още по темата

 

Лейди Гага имаше достатъчно поводи за празник в годината, в която отбелязва своята 30-годишнина. През януари певицата спечели първата си награда "Златен глобус" за най-добра актриса в минисериал или телевизионен филм за ролята на вампирска графиня в "Американска история на ужаса: Хотел". 

 

Лейди Гага получи и първата си номинация за "Оскар" за песента "Til It Happens To You" от документалния филм "The Hunting Ground". През февруари поп звездата пожъна успех с изпълнението на американския химн преди началото на Супербоул и с трибюта за покойния Дейвид Боуи на наградите "Грами". 

 

В личен план Лейди Гага, истинското име на която е Стефани Джърманота, се радва на стабилна връзка с годеника си, актьора Тайлър Кини, и дори планира брак. Според публикациите двойката се готви да за голяма италианска сватба, на която ще присъства цялото семейство на певица. Тайлър Кини е съгласен и на по-скромна размяна на обети в някой малък параклис. За него обаче най-важното е сватбата да сбъдне мечтите на любимата му.