На 11 години е първата й телевизионна изява

За първи път Меган Маркъл се появява по телевизията, когато е на 11-годишна възраст. Тогава тя и нейните съученици от началното училище участват в социално проучване – заедно гледат реклами и оценяват посланието им.

Принц Хари и Меган - с първа съвместна изява след годежа (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Не мисля, че е добре децата да растат с мисълта, че майката прави всичко” – с тези думи малката Меган се възмущава от реклама на препарат за миене на съдове, в която се казва, че продуктът е препоръчан от майката.

ДА ДЪРЖИШ ПРИНЦА ЗА РЪКА: Хари и Мегън - по-влюбени от всякога (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Винаги мама прави това и мама прави онова”, казва бъдещата любима на принц Хари.

Онова, което привлича вниманието на Меган и я смущава, е употребата на женския род. Мъжки глас обяснява как жените са тези, които се борят с мазните петна по съдовете.

„И аз си казах: „Чакай малко, как може някой да каже това... Една от три реклами внушава нещо, което ще нарани някого”, добавя Меган.

КОЯ Е МЕГАН МАРКЪЛ - ГАЛЕРИЯ

Тя решава да напише писмо на компанията производител, в което моли посланието на рекламата да бъде променено. И това се случва – фирмата сменя думата „жените” с „хората”.

„Ако видите нещо, което не ви харесва или ви обижда - по телевизията или на друго място - напишете писма и ги изпратете на правилните хора. И така можете наистина да промените нещо не само за себе си, но и за много други хора”, е съветът, който Меган, още на 11 години, отправя към другите деца. 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Принц Хари запозна приятелката си с Кейт Мидълтън

Политолог: Предстоящата сватба на принц Хари е на ръба на скандала

Защо децата на Хари и Меган няма да са принцове и принцеси?

Кралица Елизабет II може да пропусне сватбата на принц Хари и Меган

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.