Дегустаторът ще получава безплатно запаси през цялата година

В тъжните времена на пандемия, дойде една добра вест - човек може да си пие виното вкъщи и да получава пари за това, пише в. "Мирър".

Компания предлага 1300 долара за гледането на 13 хоръра по Стивън Кинг

Винарската компания "Хън уайнс" си търси дегустатор. Той не само ще получава 200 британски лири, но ще може да се радва и на безплатен целогодишен запас от напитките на марката, доставен директно в дома му.

Звучи като сън, но компанията със седалище в Лондон държи да пробие на пазара, като доставя вино в кенчета. Но също така възнамерява да узнае мнението на обикновения потребител и поради тази причина си търси платен дегустатор.

Кмет предлага премия на ергените, които се оженят до 8 март

Вината на бранда са произведени в Южна Африка, а кенчето е изцяло рециклируемо. Кандидатите за дегустатори въобще не е необходимо да имат професионален опит, а просто трябва да са истински любители на виното. Заявките за участие се регистрират на сайта на компанията до 9 март, като кандидатите трябва да са навършили 19 години.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е.
Източник: БТА