Според него "Възраждане" са внесли законопроект за смяна на Гешев

Ако днес върнат празна папка това ще е закъснял макар и позорен завършек на това управление. Това коментира в „Твоят ден” на NOVA NEWS депутатът Цончо Ганев от "Възраждане".

По думите му БСП и ДБ в коалиция е много странен момент в тяхната история. "Цинизъм е да вкарват управленска или законодателна програма при положение, че не направиха реформи през последните 8 месеца. В момента се оправдават, но рухнаха. Този парламент е една от най-срамните страници в българската история. Те явно купуваха депутати, за да се закрепят на власт. Много приказки, много обещания от БСП, но без реални действия. Те винаги са казвали, че не искат да развалят отношенията с Русия, но гласуват "за" санкциите и техен министър изпраща оръжие за Украйна чрез посредници. Никой от нас не може да им има доверие", посочи той. 

Ганев, "Възраждане": Антикорупционният закон трябва да се приеме с реформи

Според него "Възраждане" са внесли законопроект за смяна на Гешев, а това е могло да се случи многократно за изминалите месеци. "На тези избори хората да изберат дали да продължим по евроатлантическия път, който ни доведе до тук с висока инфлация. Трябва да подобрим икономическите отношения с Русия", сподели Ганев. 

Целия разговор вижте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.