„Не знам дали Борисов е създателят на партия „Възраждане”, но за отглеждането съм сигурен, че им е помогнал доста”, допълни

„Докато това политическо мнозинство управлява България, може би ще изпратим всичко, каквото имаме като оръжие, без ракетите за градушка. Според нас това е изключително грешна политика. Всяка война рано или късно, завършва на масата за преговори”.  Това заяви депутатът от БСП Христо Проданов в предаването „Твоят ден” по NOVA NEWS.

„Те са украински патриоти, те не са български патриоти”, допълни мнението си за управляващите депутатът от опозицията. Той сподели мнението, оборено от правителството и от сайта за проверка на фактите "Фактчек", че е имало призовки за запас към български граждани. „Имаше в публичното пространство такива призовки, които се изпращат – за запас. Дали е за Украйна, не знам. До това не бива да се стига, ние ще бъдем твърдо против”, каза Проданов.

Запитан за „Похода на справедливостта” на Пригожин, българският депутат обясни: „Дали Путин ще бъде на власт го решава руският народ, не ние. Трябва да имаме неутрална позиция по вътрешен въпрос за друга държава.

„Не знам дали (Бойко) Борисов е създателят на партия „Възраждане”, но за отглеждането съм сигурен, че им е помогнал доста”, допълни Проданов.

Повече гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.