Телекомът ще бъде част от Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour и Spice Music Festival, като меломаните ще имат възможността да спечелят парти уикенд за двама в Ибиса

Това лято Vivacom ще зарадва всички почитатели на музиката със страхотни преживявания и ексклузивни награди. Телекомът e  част от три от концертите на най-мащабното лятно турне в страната – Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour. Поставихме началото в Пловдив и разтресохме тепетата на 15 юни. Следващите концерти ще се състоят на 7 юли в град Бургас и на 16 септември – в град София.

Но с това летните преживявания от Vivacom не спират. Телекомът ще се включи и в Spice Music Festival, който ще се проведе на 4 и 5 август в град Бургас. За втори път на бургаската сцена ще се качат хитовите изпълнители от 90-те – SNAP!, C-Block и NANA.

В рамките на събитията, всички посетители ще имат възможността да се снимат в специално обособения Unlimited Party Corner, в ролята на истински DJ, подгрявайки се за голямата награда в лятното парти турне на Vivacom. На разположение за тях ще бъдат още и три уникални съоръжения под формата на парти кули, които ще им дават безплатен Wi-Fi достъп до интернет, а на плотовете ще има  възможност за кабелно и безжично зареждане на смарт устройства.

Множество вълнуващи награди очакват всички, които използват новия Unlimited Party филтър в Instagram и споделят с него снимка или рийл в своя профил с #unlimitedbyvivacom. Потребителите, които искат да участват в играта, трябва само да последват профила на Vivacom, както и да направят поста си публичен. След всеки концерт ще бъдат раздадени и част от наградите – Unlimited Party тениски и слушалки Huawei Freebuds 3. А в края на лятото, ще бъде изтеглена и голямата награда – парти уикенд за двама в Ибиса.

По време на концертите Vivacom ще организира и допълнителна томбола на официалния сайт на телекома. Промоутъри на място ще раздават картончета с QR код, водещ до специално създадена онлайн страница, където всеки посетител ще може да се регистрира за участие. А след всеки концерт, ще бъде изтеглен по един победител, който ще спечели портативна колонка Marshall Action III.

„Ние от Vivacom продължаваме със страхотните летни изненади и емоции за нашите клиенти. Както им предлагаме неограничени възможности за комуникация, така им предлагаме и неограничени възможности да се забавляват и да печелят награди, с които да запомнят лято 2023 по най-добрия начин“ споделя Желяз Кольовски, директор „Маркетингови комуникации“ на Vivacom.