Връщаме се назад във времето и се пренасяме в черно-бялата филмова вселена

Петдесетте години на ХХ век се отличават с особен романтизъм. Неслучайно икони като Мерилин Монро, Джуди Гарланд и Одри Хепбърн стават популярни в този период. Наричат ги „диви”. Операта „Диви и диаманти”, която можете да гледате в ефира на Marquee TV – част от ТВ платформата на EON, връща времето назад и ни пренася в черно-бялата филмова вселена. В нея артистки с нежни гласове и изразителни лица ни позволяват да продължаваме да мечтаем, докато слушаме техните незабравими хитове.

Вижте пълна информация за пакетите EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM ТУК

Но какво е дива? Първоначално се считало, че думата произлиза от латинската дума за "богиня" и се използва за описание на оперна певица. В миналото е имало конотация на арогантност, но днес се възвръща от диви като Бионсе и Доли Партън като термин за възхвала. Днес дивите са жените, които празнуват собствения си стил, избират сами своя път и използват това, което имат, за да извлекат максимума от живота.

Открий магията на изкуството с Marquee TV!

Marquee TV – част от абонаментните пакети на EON, е богата и разнообразна библиотека със съдържание. Ще откриете над 500+ заглавия с разнообразно съдържание, което включва различни изкуства – театър, балет, опера, класическа и модерна музика, документални филми и още много други. Предлага лесен достъп до световноизвестни продукции, ексклузивно съдържание и специални предложения, които не могат да бъдат намерени в други платформи в България.