Двамата са засечени на вечеря в Лос Анджелис

Актрисата София Вергара излиза с нов мъж. Папараци заснеха двойката на среща. Според кадрите новата любов на актрисата е известният в Лос Анджелис ортопедичен хирург Джъстин Салиман, предаде БГНЕС. 

Двамата вечеряли в ресторант, който се намира в близост до мястото, където по същото време Ким Кардашиян празнувала рождения си ден. Първоначално феновете на Вергара помислили, че тя е просто един от гостите на партито. По-късно стана ясно, актрисата същата вечер не е поздравила телевизионната звезда, а е имала лична среща.

Джъстин Салиман получава образованието си в престижния Станфордски университет, където има стипендия, а също така учи и в университета в Колорадо. Практикува спортна медицина и е специализиран в лечението на травми на рамото, тазобедрената става и коляното. Според Page Six той е изобретил и известно "революционно устрой". Преди това Салиман е бил женен за актрисата Бри Търнър, с която имат две деца. Двойката обаче се разведе през 2018 г. след 10-годишен брак.

Вергара обяви раздялата си със съпруга си Джо Манганиело през юли тази година. Двойката беше женена в продължение на седем години. Според слуховете една от причините за раздялата е, че Джо е искал деца, а София, която вече има възрастен син, не е искала. Сега бившият съпруг на Вергара се среща с актрисата Кейтлин О'Конър, която е с 13 години по-млада от него.