Появи се информация за обаждането до 911, в което е подаден сигналът за трагедията

Изнесоха тялото на Матю Пери от дома му в Лос Анджелис. Полицаите разкриха и смразяващ аудиозапис от спешния телефон 911, а източници на органите на реда твърдят, че полицаите са намерили в къщата на актьора хапчета, изписани с рецепта, но не и наркотици. 

СНИМКИ НА МАТЮ ПЕРИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ ВИЖТЕ ТУК

Тялото на покойния 54-годишен актьор е било качено в бус на съдебна медицина късно в събота вечер. Смята се, че Пери се е удавил във ваната си часове след игра на пикълбол, а от аудиозаписа на диспечерите се чува как мъж казва "спасяване 23" и "удавяне". Съобщава се, че е играл два часа пикълбол (спорт, подобен на тениса, но на по-малък корт) по-рано през деня, преди да изпрати асистента си по работа. Когато асистентът се върнал, открил Пери в безпомощно състояние в джакузито.

Според TMZ разследващите са открили предписани антидепресанти и хапчета против тревожност в луксозния дом на актьора, който е с изглед към Тихия океан. Пери, който спечели световна слава с ролята си на Чандлър Бинг в "Приятели", е притежавал и лекарство за ХОББ с рецепта. Пери е бил пушач и се е борил със зависимостта си към алкохола и опиатите. Малко преди смъртта си разказва, че е чист.

Новите разкрития дойдоха, след като бе съобщено, че спешните медици са били повикани в дома на звездата, но когато пристигнали открили, че актьорът се е удавил. Той не е бил транспортиран в болница. 

Официалната причина за смъртта все още не е обявена. Полицията води разследване и се очаква съдебният лекар на окръг Лос Анджелис да извърши аутопсия.

Пътят на Матю Пери: От тежкото детство, през алкохола и дрогата до "Приятели"

Източник: dailymail