„Гонят я от 2-3 дни – не я дава”, поясни кандидатът на „Левицата”

Защо реши да се върне към активната политика и с какво „Левицата” се раличава от останалите леви формации – коментира бишият председател на НС и бивш министър на вътрешните работи Михаил Миков в предаването „Пресечна точка”.

Михаил Миков влиза в листата на "Левицата" за изборите 

Бившият министър Михаил Миков потвърди, че ще участва в предстоящите избори 2 в 1 като част от листите на „Левицата“ за София и Видин.

 „35 години десните партии доминират управлението на България, с малки изключения”, каза кандидатът за депутат. „Десницата има по-голямо разделение, но това за десните партии не е особен проблем, защото при тях идеите нямат никакво значение”, допълни той.

Според него „неолиберализмът разми политическите граници” в страната. Това, че агенциите посочват 1,4% за „Левицата”, не притеснява Миков. Той обясни, че  се отнася със снизхождение към проучванията от този вид и че „има случаи, в които са били опровергавани”.

Григорова и Манолова регистрираха листите си за вота 2 в 1

Михаил Миков отправи и призив към Мая Манолова „да върне паролите за TikTok и Инстаграм”, след като при присъединяването си към коалицията „Солидарна България”, ги „завлече”. „Гонят я от 2-3 дни – не ги дава”, поясни кандидатът на „Левицата”.

Целия разговор гледайте във видеото.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase