120 обвинители с разкрития срещу хип-хоп звездата

Десетки нови обвинения в сексуално посегателство срещу рапъра Шон Комбс, по-известен като Пи Диди. Адвокатът Тони Бъзби обяви, че представлява 120 обвинители с разкрития срещу хип-хоп звездата, съобщи NBC News. 

„Ще разобличим поддръжниците, които са позволили това поведение при закрити врати. Ще продължим делото, независимо от това кого уличават доказателствата“, заяви Бъзби по време на пресконференция във вторник.

Осъдиха Шон "Диди" Коумс да плати 100 млн. долара на затворник, когото насилил сексуално

Сред тази нова група обвинители, 62% се определят като афроамериканци от повече от 25 щата, като повечето са от Ню Йорк, Калифорния, Джорджия и Флорида. Бъзби заяви, че 25 от обвинителите са били непълнолетни по време на предполагаемите инциденти. Част от тях се случват през 1991 г. Адвокатът твърди още, че един от обвинителите тогава е бил на 9 години.

„Много влиятелни хора, много мръсни тайни“, казва адвокатът за обвиненията. Той добави, че екипът му е „събрал снимки, видео, текстове“.

Бъзби съобщи, че се подготвя дълъг списък и заяви, че имената в него ще шокират обществото.

Обвиниха рапъра Шон "Диди" Коумс в изнасилване и серийно малтретиране

В медийното пространство се разпространиха кадри, че на т. нар. "бели партита" на Диди са присъствали звезди като Джей Зи, Бионсе, Ъшър, Джъстин Бийбър, Аштън Къчър и други. 

Припомняме, че всичко започна, когато бившата приятелка на Пи Диди – Каси, пусна обвинения срещу него за физическо и сексуално насилие.Тя разказва за случка в хотел, когато Диди я е пребил жестоко пред свидетели, а инцидентът е записан на видео. 

Ритници и влачене: Кадри показват побой на рапъра Пи Диди над бившата му приятелка (ВИДЕО)

Всяка година той организира „бяло парти“ - събитието на годината в Холивуд, на което всички са облечени изцяло в бяло. И на което присъстват най-известните имена в света. В малките часове на нощта обаче, звездните партита се превръщали в т.н. "freak offs".  В превод на български – извращения.

Федералните арестуват Пи Диди нa 16 септември, а прокуратурата го обвини в секс трафик, изнудване и организиране на мрежа от незаконни партита с наркотици и насилие. В домовете на рапъра бяха открити хиляда бутилки с бебешко олио и лубриканти.

Федерални служители влязоха в луксозни имоти на Пъф Деди

Обискираха къщите на рапъра Пъф Деди (ВИДЕО)

В момента Диди е в ареста, а съдията отказа предложените да освободи рапъра срещу 50 милиона долара гаранция.

Повече вижте във видеото.

Информирайте се преди всички - последвайте ни в Google News Showcase