Грешките, допуснати в данъчната декларация на певиците били причинени от счетоводител...

Развитие в конфликта между естрадата и данъчните. Грешките, допуснати в данъчната декларация на Лили Иванова не са умишлени, а са причинени от некомпетентния й бивш счетоводител.


Това поне е обяснението, което певицата  е дала на шефа на приходната агенция – Красимир Стефанов, при разговор между двамата вчера следобед.


И още акценти от срещата на високо равнище: \"Никога не бих си позволила да искам ходатайство от когото и да било, за да урежда моите данъчни въпроси. Не съм търсила министри, нито премиера Борисов заради течащата данъчна ревизия. Смятам това за нередно. Ще платя каквото определят от НАП\".


От приходната агенция уточниха, че към момента ревизията е спряна, защото чакат информация от френските си колеги за доходи, получени от певицата при участието и в парижката зала \"Олимпия\".


\"Към момента няма издаден ревизионен акт, тоест всички твърдения за задължения на Лили Иванова са спекулации. Когато този документ бъде издаден, ще коментираме подробности. Всички знаят какво име е тя за българската естрада и какво признание заслужава. Независимо от това, правилата са еднакви за всички и ще ги приложим по еднакъв начин и за нея\", подчертават от НАП.


Щом станат ясни резултатите от проверката, от агенцията изразяват готовност и да ги публикуват. Последната дума за това обаче има певицата.