Маги е превърнала дома си в галерия, където всеки сантиметър разказва собствена история.

Героинята на репортажа иска да промени света и за целта е започнала със собствения си къща. Превърнала е дома си в галерия, където всеки сантиметър разказва собствена история.

Къщата на Маги е извадена от приказка, която самата тя е написала. Всичко тук е направено от рециклирани материали, а всеки предмет има собствена история.

Къщата й е отворена за всеки, който е готов да уважава нейния свят. Не подбира клиентите си, но те винаги са и нейни гости.

Според Маги хората се нуждаят от изкуство и всеки от нас е способен да направи собствения си свят едно по-добро място. Затова не обича да губи времето си напразно и в тъмни мисли.

Негативността е просто един мързел – оправдание за мързела. Ако във времето, когато си негативен го използваш за нещо друго – просто нещо – дори да не е готино – вместо само едно и също, на мнение е Маги.
 
В често мрачното ежедневие къщата й е цялата бяла. Пише истории с предмети, от които всеки може да научи по нещо.

\"Всяко домакинство има неща, които иска да изхвърли и аз ги трансформирам като така разказвам истории. Разказвам приказки, като единствената поука е: Обичайте се! Има надежда!\", заключи Маги.