69-годишната Веселина от Шумен е настанена за лечение в болница след втория удар...

69-годишна жена беше блъсната от кола два пъти в един и същи ден. Освен това, инцидентите станали на една и съща отсечка от една и съща улица в Шумен.

Първият път, когато баба Веселина била блъсната, е станал малко след като пенсионерката си платила сметките и данъците и се отправила по злополучната улица, за да пие кафе в близко заведение.

„В този случай шофьорът е оказал незабавна помощ на жената. Шофьорката е откарала жената в болницата, в която е прегледана и освободена е веднага", каза Ася Йорданова, говорител на ОД на МВР – Шумен

22-годишната жена, която прегазила възрастната шуменка й купила чорапи, тъй като при инцидента нейните били скъсани. Малко след това Веселина тръгнала отново към центъра, за да изпие заплануваното кафе. По същата улица, на същото място я удря втора кола.

Откарана е отново в болницата, този път е настанена и за лечение, защото след удара е била с комоцио, със счупен нос и съответно е назначена за наблюдение в МБАЛ – Шумен.

Въпреки лошия късмет, Веселина е без опасност за живота. Двамата шофьори, блъснали жената, са били трезви, показва тестът с дрегер.

Репортер: Анита Владимирова