Джей Лено и Мавис Никълсън са първият пример за стабилна светска двойка, която е заедно повече от 30 години

В седмицата, посветена на звездните семейни хроники ще ви покажем кои са  най-стабилните двойки в Холивуд. Каква е цената на щастието и кой е готов да я заплати? Хармонични  отношения не се изграждат лесно, но има и светли изключения от общото правило. Не всички известни лица са самотници.

 

Джей Лено и Мавис Никълсън са първият пример за стабилна светска двойка. Телевизионният водещият и съпругата му са заедно над 30 години. Може и да нямат деца, но се славят като едни от влиятелните личности в щатите.

 

Феновете на Саша Барън Коен най-вероятно ще се учудят като разберат, че ексцентричният им любимец е женен. Може би именно силната опора на Исла Фишер е причина за негова увереност. Както всички знаем на екрана той винаги  пресъздава  скандални и странни образи. Излизането от рамките на очакваното  провокира цял Холивуд и дори е изгонен от церемонията на раздаването на Оскарите. Нито един друг актьор не е бил толкова смел в изявите си без значение дали говорим за Али Джи, Борат, Бруно или Диктаторът. Последната новина около него е, че ще пресъздаде  на голям екран великия Фреди Меркюри. Дали и в семейното ложе се държи толкова извратено знае само актрисата Исла Фишер.

 

Робърт Де Ниро вече 15 години се радва на семейно щастие със съпругата си Грейс Хайтауър. Миналата година двамата станаха родителите на дъщеричка, родена от сурогатна майка. Двойката има и 13-годишен син Елиът. Боби де Ниро и  Грейс затвърдиха съюза си, сключвайки повторен брак през декември. Бившата стюардеса е отдадена домакиня и дори бе определена за майка на годината от Американската онкологична асоциация. Те са поредното доказателство, че славата и любовта са способни да се съчетават. Стига само желанието да е достатъчно силно.

 

Очаквайте съвсем скоро още горещи новини за най-стабилните бракове в Холивуд.