Ако сте спали с по-малко от 10 души обаче сте неопитни

Хората, които са посетили спалнята ви, не трябва да са повече от 10. В противен случай новият ви партньор може да ви сметне за безразборни флиртаджии. Ако сте спали с по-малко от 10 души обаче сте неопитни. 


Анкета на 1000 души показва, че точно 10 е идеалната бройка, тъй като повече от това число е "твърде горещо".


50% от жените приемат за нормално, ако партньорът им е правил секс с 10 партньорки. 46% от мъжете дали същия отговор съответно за дамите си. Около 11 на сто от анкетираните жени смятат, че идеалната цифра варира между 10 и 30 сексуални половинки. Същата цифра искат да чуят 10 на сто от мъжете. Само 3% от участниците биха останали доволни, ако разберат, че партньорът им е имал интимни отношения с повече от 30 души.


Не всички обаче искат да са наясно с подобна информация. 35% от жените настояват да знаят цялата истина за миналото на човека до тях, но 65% не държат да научават точно това. Мъжете в по-голям процент не се вълнуват от бройката на половинките си.


От друга страна силният пол е този, който изпитва по-голямо желание да се похвали с цифрата. Музикантът Мик Джагър е един от примерите за това. Той разгласи на света, че е спал с 4000 жени. Рекордът обаче все още е в ръцете на известния холивудски прелъстител Уорън Бийти, който бил ощастливил 12 000 жени.


Актьорът Ръсел Бранд наскоро се похвали, че спи с поне три жени на ден. Известните дами в шоубизнеса, колкото и да са отворени към всички теми, рядко издават тази информация пред обществото.