Очакват се няколко центъра на противопоставяне

Тази година VIP Brother не е затворено в собствените си битки и взаимоотношения предаване. То е отворено към случващото се извън къщата. Оформят се поне два центъра на конфликт или поне толкова са заложени към момента, смятат водещата Люба Кулезич и журналистката Ива Николова, които коментираха възможните опозиции в новия сезон на VIP Brother в студиото на „Здравей, България”.

 

Според Николова единият конфликт, който е замислен от продуцентите, е противопоставянето между Мишо Шамара и Мира Радева. За момента обаче такъв няма.

 

Люба Кулезич пък припомни миналия сезон на предаването, в който бе заложен конфликт от политическо–идеологическо естество между Соня Колтуклиева и Кристина Патрашкова, но той също не се състоя.

 

Тепърва предстои да се види какви конфронтации могат да се появят във VIP Brother, но комбинацията от личности в Къщата предразполага към изключително интересно развитие.

 

Опозицията е ясна между бившия член на ВМРО и „Атака” Павел Чернев и ромския принц Ангел Рашков. Вещая един труден „хепи-енд” за цялата тази история, за да може VIP Brother и да възпита хората в малко повече толерантност”, каза Люба Кулезич. „Понякога е нужна именно такава провокация, за да може да се разтовари напрежението” завърши водещата.

 

Всичко ще стане ясно, след като влязат останалите участници в къщата. Тогава ще видим кои са центровете на конфликт”, допълни журналистката Ива Николова.

 

Цялото интервю за възможните сценарии и конфликти във VIP Brother гледайте във видеото.