Не пропускайте "Ол инклузив" тази вечер в 21.00 часа

За новите издания на „Ол инклузив”, в България по покана на Маги Халваджиян пристигна руският режисьор Олег Жовнир. Той работи са актьорите на шоуто, за да ги подготви за една нова за тях артистична изява, каквото е цирковото изкуство.

 

Олег Жовнир е приятел и съученик на Маги Халваджиян от цирковото училище в Москва. Понастоящем той живее в Германия, където има собствен цирк и циркова школа за деца. Олег продуцира шоу програми за немски телевизии. Той е сценарист и режисьор, завършил е Режисьорския факултет на Театралния институт в Москва.

 

Когато преди месеци Маги му се обажда с идеята за „Ол инклузив” и въпрос дали ще помогне, Олег мисли много кратко преди да приеме това ново предизвикателство и да дойде за пръв път в България. Двамата бивши съученици и съквартиранти не са се виждали повече от 20 години, но приятелството им е  все така силно. Олег пристигна у нас, за да работи с нашите актьори и да ги подготви за една по-различна артистична изява. За тях той казва: „Те всички са много талантливи актьори, но школата им е театрална, а това което правим, е цирково изкуство и там има други закони”.

 

В продължение на дни Рачков, Зуека, Мария Сапунджиева, Стефан Рядков, Мария Игнатова, Албена, Румен и Алекс репетираха заедно с руския режисьор буквално по цял ден, за да подготвят репризите (етюдите) за следващите издания на шоуто. 

 

Самият Олег беше част от публиката в студиото, за да добие представа как се справят ар-тистите. Той сподели, че е доволен защото хората в залата, гледащи на живо, реагират бурно и се смеят на висок глас, което е най-добрата възможна оценка за работата на екипа. 

 

С „Ол инклузив” освен с работата на Олег, ще се забавляваме и с музикалните изпълнения на Тома и Албена, а Чеди шоу ще представи невероятния си номер с въртене на чинии.

 

Не пропускайте "Ол инклузив" тази вечер в 21.00 часа