В хрониката вижте още от новините в шоу бизнеса

Тор - героят от едноименният комикс, продължава да е най-гледаният у нас, сочат обобщените данни от киносалоните. Крис Хемсуърт, Антъни Хопкинс, Натали Портман и тяхната игра в продължението на "Тор: Светът на мрака" са гледани от малко над 74 хиляди зрители и имат близо 745 хиляди лева приходи за десетте дни на екраните у нас.

 

И още от шоу бизнеса:

 

Алек Болдуин даде показания в съда на процеса срещу канадската актриса Женевиев Сабурен, която го е преследвала. Болдуин заяви, че никога не е имал сексуална или романтична връзка с канадката. По думите му обаче 41-годишната жена непрекъснато му се обаждала по телефона, затрупвала го с имейли с признания в любов и дълго го чакала пред дома му. 

 

Двамата се запознават на снимачната площадка през 2002 година. Сабурен от своя страна твърди, че в никакъв случай не е преследвала актьора, а само искала да си изясни защо напоследък той е изгубил интерес към нея. Ако канадската актриса бъде призната за виновна, тя може да бъде осъдена на една година лишаване от свобода.

 

И още: 

 

В Холивуд обикновено, когато двама се карат, трети печели. Барбара Стрейзанд получи 2,3 милиона щатски долара само за един час пеене на частен концерт за група банкери. Звездата, която е на 71 години, беше вписана в дневния ред на годишното събрание на инвестиционния фонд като "изненадващо развлечение". Тя изпълни 10 свои песни. Едночасовият концерт следобеда слушали около 4000 акционери във фонда.