По думите на бившия вътрешен министър цяла Европа вече знаела за това

Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов смята, че има политическа атака срещу него от страна на главния прокурор Сотир Цацаров и шефа на ДАНС Владимир Писанчев. Това заяви той в "Здравей, България".

 

„Мога да ви уверя, че аз като вицепремиер и министър на вътрешните работи не съм разполагал и не съм знаел за никаква информация, ако е постъпвала, за Христо Бисеров или за когото и да било”, подчерта Цветанов.


По негови думи за разработката срещу Бисеров разбрал, когато започнало да се тиражира в медиите за различните хипотези за напускането на бившия зам.-председател на НС и ДПС. 


„Всеки, който наблюдава политическия живот в страната, знаейки позицията на Бисеров, бързото му решение за напускане на политиката, коментарите, които бяха направени, всеки може да си направи извода, обясни Цветанов.


На въпрос дали настоящият шеф на ДАНС и главният прокурор го „удрят политически, а не фактологически”, вторият в ГЕРБ отговори: „Вие, ако не сте го разбрали през всичките тези месеци… То цяла Европа вече знае.”


Целия разговор с Цветан Цветанов в „Здравей, България” гледайте във видеото.