Пиар експерът обясни, че след раздялата с АБВ получил покана и от "България без цензура"

"Откакто Сергей Станишев е взел властта в БСП, вие чули ли сте за някакъв голям национален избор, който да го е спечелил? Там, където го хване Бойко Борисов, го бие като маче у дирек, благодарение на неговата политика" – това изказване пиар експертът Нидал Алгафари направи в студиото на "Здравей, България" преди малко повече от два месеца. 
 
След реанимирането на проекта АБВ Алгафари присъстваше на всички пресконференции и публични изяви на Георги Първанов и Ивайло Калфин. През февруари обаче той се раздели бурно с АБВ.
 
"Всичко това, което съм казал и написал срещу ръководството на БСП и лично срещу Сергей Станишев, е така. Но това, което написах последно във Фейсбук е, че Сергей успя да преодолее обидата и нападките срещу него. Покани ме, за да се опитаме да поправим грешките. Оказа се, че за него е по-важна партията БСП, отколкото личното му его", обясни за „Здравей, България” Нидал Алгафари.
 
"Това, което ще направя като пиар специалист и човек с богат опит, особено в БСП, е партията да бъде малко по-добре представена", обясни експертът. 
 
"Никаква гаранция няма, че няма да отида при Първанов, Петков, Костов и навсякъде. Това зависи от въпроса дали може да се работи с едни хора, или не. Когато ми дават възможност да се сработим, да се изявя, да развивам идеи – тогава работя с тях", допълни още той.
 
"Имах покана от г-н Бареков, предложи ми да работим заедно, но аз изчаках дали ще има такава от БСП", коментира още пиарът и подчерта, че той не се занимава с политика, както и че до този момент не е излизал извън лявото пространство.
 
Относно кампанията на БСП, Нидал Алгафари заяви, че ще се използват тролове със сигурност.
 
Какво ще е новото в пиара на БСП – гледайте във видеото.