Държала под наем таванското помещение, където е открит трупът на детето

Тялото на 8-годишната Александра – дъщеря на бизнесмен от Поморие, беше открито в таванско помещение в кооперацията, в която живее семейството й. Как е била убита ще кажат патолозите вероятно по-късно днес. Имаше информации, че детето е било удушено.

 

Първоначалната информация бе, че са задържани три жени - приятелката на друг бизнесмен от Поморие, Веселин Тошев и нейната майка, както и жена с инициали А.Г. Според някои издания това е Атанаска Георгиева - приятелка на другите задържани жени, която вероятно е държала под наем таванското помещение, където е открит трупът на детето. Впоследствие от полицията потвърдиха официално, че е задържана само тази жена.

 

МВР и прокуратурата си прехвърлят топката засега. Не е ясно къде е извършено убийството, не е ясно и дали е било планирано или е в резултат на инцидент, или извършителите са се изплашили от шума, който се вдигна по случая.

 

Много неизвестни около случая в ПомориеИмаше версии, че с отвличането на детето е трябвало да бъде принуден бащата - бизнесмена Веселин Тодоров - да даде кредит на семейството на задържаните жени. Бащата има бизнес, говори се - не само легален. Има сигнали срещу него за лихварство, но не е осъждан за това.

 

Появиха се и данни за бизнес начинание на Тодоров в центъра на Поморие – кооперация, която той е строил не със свои пари, пари, които после кредиторите му са си искали обратно.

 

Подробности по темата ще научите от видеото.