Класацията е на база читателски оценки на различни хотели по света

Списание "Travel+Leisure” обяви най-добрите хотели за тази година. Класацията е на база читателски оценки на различни хотели въз основа на местоположението, обслужването и храната, пише БГНЕС. 

 

Тази година на първо място е хотел "Triple Ranch" в американския щат Монтана. Разполага с 23 малки хижи с камина и джакузи. В зависимост от времето гостите могат да отидат на риба, да яздят кон, да карат ски или да се занимават с добитъка в ранчото.

 

На второ място е хотел "Nayara Springs" в Коста Рика. Той попада в класацията за първи път тази година. Бутиковият хотел е разположен в националния парк „Arenal Volcano”. Гостите могат да се разхождат в гората, да отидат с кон до вулкана и да пресекат джунглата по висящи мостове.

 

Бронзовия медал получава хотел "Четири сезона" в Будапеща, който е наскоро обновен. Неговият дизайн съчетава историческа елегантност с най-съвременни удобства. Голяма част от 179-те стаи и 19 апартамента в хотела имат гледка към вътрешните дворове, стария град или разпенения Дунав.

 

Четвърти е "Southern Ocean Lodge” в Австралия. Хотелът сякаш се носи над уединена скала и гледа към Южния океан и дивата природа на остров Кенгуру.

 

На пето място е "Ocean House” в американския щат Роуд Айланд. Разположен върху хълмове, хотелът има гледка към Атлантическия океан. Той отваря врати през 1868 г. малко след Гражданската война в САЩ. През 2004 г. е реконструиран и сега разполага с 49 стаи и 15 апартамента.