Актрисата най-после реагира на упоритите слухове, свързани с предполагаемата им любовна афера

Ума Търман най-после реагира на упоритите слухове, свързани с предполагаемата й любовна афера с Куентин Тарантино. Но вместо веднъж завинаги да сложи точка, тя просто предпочете да припомни, че близостта й с режисьора винаги е предизвиквала приказки, пише БТА.

 

Ума Търман дебюта на големия екран през 1988 г. Забелязана бързо от режисьора Куентин Тарантино, двамата формират забележителен тандем в три големи продукции: "Убий Бил" (първа и втора част) и "Криминале". Той я нарича своя муза. Още тогава твърде явната близост, която демонстрират, поражда слухове за връзка помежду им.

 

Едва сега, през 2014-а, актрисата реши да наруши мълчанието, което не изглежда да е табу за самата нея. Защо точно сега? Защото кулоарните клюки станаха много по-настойчиви отпреди. 

 

Множество свидетели са ги виждали заедно в последно време, а и те самите изобщо не правят опити да крият близостта си. Като към това се прибави и фактът, че наскоро блондинката се раздели с годеника си, клюката стана много по-солидна от простото предположение. Според повечето медии отношенията им са преминали на ново ниво. Те определено изглеждаха близки, докато позираха за фотографи и фенове на кинофестивала в Кан през май. Тогава се говореше, че са наели заедно вила в Южна Франция.

 

"Разговаряхме за тези слухове с г-н Тарантино миналата нощ. Той ми се ядоса, че не съм му се обадила по-рано, казвайки, че "според вестниците ние всъщност сме женени", след което започна да се смее истерично", заявява актрисата пред VS Magazine. 

 

"Отношенията между нас са такива, каквито са били винаги. Хората се намират на приказки, това е всичко", добавя тя. 

 

Така, без да упреква медиите за техните предположения, Ума Търман не признава, че има връзка с 51-годишния режисьор