Вокалистът на „Аеросмит” заяви, че новите му песни представляват експеримент с кънтри музиката

Вокалистът на „Аеросмит” Стивън Тайлър намекна, че ще издаде солов албум през 2015 г., предаде БГНЕС. 

 

Новината Стивън Тайлър съобщи, че докато отговаря на въпроси в Туитър. Той каза, че новите му песни може да звучат доста различно от традиционния за него стил и представляват експеримент с кънтри музиката. 

 

„През януари, февруари, март и април ще бъда в Нашвил, ще пиша и ще видим какво ще се случи. Да правиш албум е все едно да търсиш злато. Има много пясък и мръсотия, преди да намериш малко самородно злато и точно него започваш да обработваш”, казва Тайлър. Той обясни и откъде идва любовта му към кънтри музиката. „Израснах с дуета „Евърли Брадърс”. Част от мен много обича кънтрито. Не съм сигурен какъв вид кънтри в това, но в него има хармония. Всеки, който познава „Евърли Брадърс”, знае защо техните мелодии са толкова добри”, казва певецът.

 

Междувременно той разкри, че се чувства на седмото небе, тъй като най-голямата му дъщеря Лив Тайлър отново е бременна. „На седмото небе съм, че към глутницата ни ще се присъедини нов член. Да бъда баща и дядо е най-хубавият подарък от съдбата”, казва Стивън Тайлър пред E!News.