Jessie J в тригласие демонстрира атрактивното трио Гери Никол, Мишел и Кристина

„Заявявам официално, че търся нова жена“. С тези думи приключи изпълнението си Росен Янчев в днешния епизод на X Factor. Кандидатът, който още с първата си поява на сцената на шоуто заяви, че често пъти е бил дискриминиран заради теглото си, разказа за тежката си раздяла и голямото разочарование, което е преживял, след като приятелката му го напуска. 

 

След като изпя „Ако има рай“ на Графа, талантът призна, че искрено се надява участието му в X Factor да бъде едно добро начало за личния му живот. Мотивацията му бе подкрепена и от Саня, която тържествено се обърна към бившата му приятелка с думите: „Даниела, ако знаеш, колко си изгубила…”. 

 

И докато едни се надяват, че с X Factor ще срещнат любовта, други срещнаха напълно нови и неочаквани дуетни половинки. Атрактивните Гери Никол, Мишел и Кристина показаха как звучи Jessie J в тригласие, след като журито ги събра в един отбор. Същото предизвикателство получиха и Славена, Кристиана и Теодора – трите до последно се съмняваха дали ще могат да продължат напред заедно, но въпреки колебанията и съмненията си, представиха едно от най-силните изпълнение на вечерта.