Най- мързеливите се превърнаха в прасета, най-лицемерните - в кокошки, а останалите- в крави

Днес съквартирантите получиха своята седмична мисия ТКЗС „Нови хан”. В нея за бригадири бяха избрани Евгени, Йорданка, Кали, Жени и Тити. На тях се падна тежката задача да разделят останалите участници по животински групи. Най- мързеливите трябваше да се превърнат в прасета, най-лицемерните - в кокошки, а останалите- в крави.

 

Всяка животинска група трябва да носи подходящи дрехи, за живее във ферма, да спи върху слама и да се храни с определени храни. Още след отделянето на животните във фермата кокошката Елена и кравата Зорница решиха да саботират мисията, като бяха категорични, че няма да издържат на тези условия. Те веднага бяха нападнати от останалите съквартиранти, за които е много важно да преминат това изпитание. Биг Брадър заложи капан на животните, слагайки им бутилка розе в хладилника, някои от най- жадните веднага се отдадоха на изкушението и това им струваше солена глоба, която пак доведе до скандали във фермата.

 

Скандали не липсваха и в резиденцията след бригадирите. Евгени мислеше, че останалите са му сърдити заради избора да ги прати във ферма и обвини Данчето, че е прекалено мила с тях и им говори против него. Биг Брадър даде възможност на групата на прасетата да си спечелят колбаси, но задачите им се видя прекалено трудна и беше неуспешна.