Новата лента с актьора – „Ярост”, има внушителен бюджет от над 80 милиона долара

След като спечели „Z-та световна война“, Брад Пит се завръща на големия екран с новото си заглавие за Втората световна война – филма „Ярост”. От 24 октомври българските киномани ще могат да гледат военната екшън-драма, а сюжетът разказва за екипаж от петима танкисти на смъртоносна мисия зад вражеските линии в Германия, през далечната 1945.

 

Новата лента е сериозна заявка за успех в Холивуд, като тя се появява пет години след „Гадни копелета“ от Тарантино и отново с участието на Брад Пит, както и това е вторият филм на военна тематика на режисьора на „Ярост” Дейвид Айър.  

 

Сред актьорския състав на лентата са още звездата Шая Лебьоф, Майкъл Пеня и синът на Клинт Истууд - Скот Истууд.

 

Докато на Западния фронт съюзниците се готвят за последния си удар по нацистка Германия, сержантът от американската армия Уордеди (в ролята Брад Пит), заедно с петчленния екипаж на танка си „Fury” (Ярост), се отправя на смъртоносна мисия в тила на врага.

 

Малобройни, недобре въоръжени и с ново попълнение в екипажа, Уордеди и хората му трябва да преодолеят най-сериозното си препятствие в героичен опит да нанесат удар в сърцето на нацистка Германия. Кървава схватка, в която петима мъже се изправят срещу 300!

 

„Ярост” с Брад Пит, от 24 октомври в кината