Жени се ядоса на Камелия Воче, че депресира останалите с непрестанната си меланхолия

Мисия "ТКЗС" обрече повечето Съквартиранти на мизерия и глад. Заради многобройните нарушения, които направиха, животните взеха решение да я провалят. Това накара бригадирите да вземат нещата в свои ръце и да мотивират животните си. Настроението във фермата беше толкова мрачно, че породи първия скандал между животно и бригадир.
 
Жени се ядоса на Камелия Воче, че депресира останалите с непрестанната си меланхолия, освен това й се скара, че спи на дивана в хола, докато в същото време плейметки и манекенки спят върху сламата на пода.
 
Задачата да мотивира съквартирантите във фермата се оказа непосилна дори за гуруто в треньорската професия Тити Папазов. Самият той се зарази с общото настроение и изпадна в меланхолия.
 
Никой обаче не подозираше, че съвсем скоро Биг Брадър им е подготвил приятна изненада. След мисията на бригадирите да пренесат тор, с която да напълнят 4 чувала, те се справиха повече от добре и преизпълниха петилетката, като напълниха 8. Тази победа сложи край на седмичната мисия и Биг Брадър я обяви за успешна, освен това той върна 30% от изгубените 60% на Съквартирантите и всички щастливи се завърнаха в резиденцията, където си устроиха гала вечеря.