Жулиана Паеш е звезда в новия сериал на Диема Фемили

Достойна наследница на Жизел Бюндхен е звезда в новия сериал на Диема Фемили – „Индия – любовна история”, който започва тази събота, 22 ноември, 16.00 ч.

 

Модел, актриса и 100% бразилка, тя е една от стоте най-сексапилни жени според сп. People Magazine. Екзотичната красавица става световна известна както с ролите си в редица сериали, така и с впечатляващата си красота, която бързо излиза извън границите на Бразилия и бива забелязана по цял свят.

 

Тя е лице на някои от най-популярните и престижни модни марки и най-интересното – достойно наследява сънародничката си и най-скъпоплатен супер модел Жизел Бюндхен като лице на рекламната кампания на бижутата с марка Vivara. Разбира се, напълно очаквано е и присъствието й на множество корици на списания, сред които и Playboy.

 

От този уикенд обаче всяка събота и неделя Жулиана Паеш ще краси ефира на Диема Фемили с ролята си на темпераментната Мая в поредицата „Индия – любовна история”. Отличен с “Emmy” в категорията най-добра теленовела на Годишните телевизионни награди през 2009 г., сериалът се простира на два континента – Бразилия и Индия. Именно на фона на тези две страни, историята разказва за една съвременна любов, принудена да се изправи срещу предразсъдъците, традициите и сблъсъка на двете култури.  

 

Раздвоена между Индия и Бразилия, поредицата впечатлява с мащабите си – действието не спира да „пътува” между Бомбай и Рио де Жанейро, а снимачната площ на двата континента достига внушителните 140 000 кв. м. През 2009 г., по време на Бразилските награди за постижения в културата, сериалът бива отличен с цели 9 награди – за режисура, сценарий, актьорски дебют, поддържащи и главни роли.

 

Радж е млад и красив образован индиец от висшата каста, раздвоен между ценностите на Запада и Изтока. Мая е съвременна, работеща студентка от същата каста, която винаги е вярвала, че сама ще избере своя бъдещ съпруг. И двамата са влюбени в свои избраници – Радж в красива бразилка, а Мая – в амбициозен индийски парий от нисшата класа.

 

Индийската традиция обаче отдавна е решила – Мая и Радж трябва да сключат брак въпреки своите забранени любови и потиснати чувства. Ще успеят ли двамата да намерят пътя един към друг? Ще се отърсят ли от миналото, за да продължат напред в бъдещето и ще успеят ли да напишат своята любовна история?

 

„Индия – любовна история” – от 22 ноември, всяка събота и неделя, 16.00 ч. по Диема Фемили