Певицата се смя и забавлява с българската публика в продължение на час и половина

Анастейша "запечата" първото си гостуване у нас със селфи от сцената със своя почитателка. По средата на концерта си снощи в НДК изпълнителката покани един по един при себе си фенове, задали въпроси към нея в специално поставена кутия в началото. 

 

Снимайки се с тях за спомен, тя им отговори, че любовта на публиката я прави истински щастлива и ѝ помага да премине по-лесно през тежките моменти, пише БТА.

 

"Вдъхновението ми идва от реалния живот. Трябва да оценявате какво имате и да му се радвате всеки ден", каза певицата, която наскоро пребори рак на гърдите. 

 

Концертът у нас е част от световното ѝ турне в подкрепа на последния ѝ шести студиен албум от 2014 г. "Resurrection". Той започна с един от най-големите хитове на Анастейша - "Left Outside Alone", а малко след това запя и "Sick and Tired". Певицата представи и част от новите си песни "Staring at the Sun", "Stay", "Broken Wings", "Lifeline".

 

През цялото време звездата демонстрира огромно чувство за хумор, дори когато се появи лек проблем на сцената и се наложи настилката да бъде коригирана. Анастейша си говори с публиката, разходи се сред почитателите, смя се и се забавлява заедно с тях на продължилия около час и половина концерт. 

 

За единствения си бис беше запазила "One Day In Your Live" и "I am Outta Love", по време на които раздаваше автографи на събралите се най-отпред.