Ще се повтори ли ужасът от Катуница?

 

Ужасът, опожарил Катуница след убийството на млад мъж, може да се повтори, но в София. Казват го полицаите, които втори ден пазят улиците на "Факултета" заради размирици, в които вчера беше ранен синът на Кирил Киров-Японеца - Януш.  

Още по темата


"Кой държеше пистолета, с който се стреля? Георги Любенов-Петров, той имаше общо 4 изстрела", заяви след стрелбата Кирил Киров-Японеца. 

 

Ани Маринова - тъщата на Георги Любенов Петров, потърси екипа на Нова сама. Страхува се за живота си, защото - както твърди - е била пребита от Киро Японеца и синовете му вчера. Причина за техния гняв по думите на Ани, бил мирният протест срещу ромския бос, който вчера стигна до стрелба във "Факултета".  

 

След побоя Ани е с мозъчно сътресение. Тя обяснява агресията на Кирил Киров срещу нея и близките й и със стара вражда. Японеца имал зъб на зет й, който работел за ромския бос, но  го напуснал. Казва, че преди години зет й се разделил с него, защото разбрал, че Киров се занимава с нечисти сделки. 

 

А че Кирил Кирилов се занимава с нечисти сделки, разказва и сестра му Елена. Киров не само отрича, но и казва, че той пази квартала от дрога.  

 

Арестуван за покушението над сина на Кирил Киров-Японеца е именно зетят на Ани - Георги Петров. Самият Януш Киров е в болница без опасност за живота.


Дали Георги Петров ще се сдобие с обвинение за стрелбата и ще разследва ли полицията твърденията на Ани, че е била бита от Кирил Киров-Японеца , предстои да разберем.