Участвайте в играта на vbox7.com

Обичате ли интересните видеа? А обичате ли да печелите награди? Ако отговорите на двата въпроса са „да“, то играта на vbox7.com е точно за вас!

 

За да допринесе за слънчевото настроение на всички, най-големият български сайт за видеосподеляне ще раздаде страхотни награди на потребителите си. Правилата са лесни – в играта има шест тематични категории с четири видеа във всяка. Трябва да изгледате видеата в поне една от категориите и да отговорите на въпроса, който ще се отвори след това. А всяка седмица въпросите и видеата към тях ще се променят.

 

Шансовете за победа се увеличават на колкото повече въпроси от различни категории отговорите. А предизвикателството си заслужава, защото от екипа на vbox7.com са се погрижили да осигурят страхотни награди.

 

А те са: iPhone 5S за тези, които искат да са с vbox7.com навсякъде, таблет Samsung Galaxy Tab 3 за феновете на мобилните видео емоции, слушалки Beats by Dre Solo за меломаните, тонколони Logitech Surround за всички, които искат да слушат най-новите хитове с перфектен звук, а сред наградите има още: ваучер за козметика от Beauty Zone на стойност 200 лв. и ваучер за фитнес и релакс от Athletic fitness.

 

Крайният срок за участие в играта е 15-и юли, като победителите ще бъдат избрани на лотариен принцип и обявени на 17-и юли.