70-годишен мъж загина, падайки от скеле, 19-годишна почина след инцидент с АТВ

Двама загинаха при четири тежки инцидента в Пиринско, предаде БГНЕС.

 

70-годишен мъж загина, падайки от скеле в село край Струмяни в 09:00 часа тази сутрин. По обяд над Сандански 19-годишно момиче, студентка в Германия загина след инцидент с управляваното от нея АТВ. Пострада и 20-годишна нейна приятелка, возеща се зад нея, която е с опасност за живота. 

 

47-годишен мъж пък пострада тежко, след като падна от камион при товарене на слама край Благоевград, а 40-годишен мъж от ромски произход се отрови, след като жена му го изгони.

 

Инцидентът с Кирил станал при товарене на слама след жътва в полето между "Покровнишко" и "Зелендолско" шосе. 47-годишният мъж бил върху товарния автомобил, за да поеме последната бала слама. За нещастие се подхлъзнал и паднал от близо 4-метрова височина. Пострадалият, който не си чувствал краката, е транспортиран до Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград. Там е установено, че е с фрактура на прешлени, фрагменти от тях са притиснали гръбначния стълб.

 

Към 17:50 часа пострадалият мъж бе транспортиран за "Пирогов", а полицията работи по инцидента.

 

40-годишният Сотир Ботев, баща на две деца, се отрови с препарат против паразити, след като жена му го изгонила.

 

Преди 5 години Сотир оцеля по чудо, падайки от 4-ия етаж на разрушаваното предприятие "Рила СТХ", мъчейки се да откърти парче арматурно желязо. С черепно-мозъчна травма тогава Сотир избяга от болницата, за да продължи да събира вторични суровини, за да храни семейството си. Така бе до днес, когато съпругата му, просеща с второто си дете в ръце в центъра на Благоевград, го изгони. В 17:15 Ботев бе транспортиран в тежко състояние до токсикологията на "Пирогов".