В "Комбина" двете разказаха любопитни подробности

 

Неразделни приятелки на сцената и в живота, Алекс Раева и Мария Игнатова разказват за гафовете, сълзите и талантите в X Factor, за надеждите и разделите, които съпътства един такъв музикален формат.


„Мария гледа на света по по-отворен начин. Тя е човек, който се развива. Може би и аз съм такава, но тя е доста по-напред в тези неща”, заяви в предаването „Комбина” Алекс Раева, която заедно с Мария Игнатова водят музикалния формат X Factor.


„Често наши идеи биват посечени още в зародиш”, оплака се Алекс и добави: „Двете полагаме усилия да се развиваме. Дали ще гледаме как го правят колегите в чужбина или четем книги как стават нещата по-добре. Не искаме да останем на едно и също ниво, трябва да се развиваме. Нейният ритъм е по-тежък, защото прави и „Господари на ефира”.


А бягството от работата Алекс Раева призна, че намира в гмуркането.


„Отказвам се от доста неща, за да го практикувам. Трябва да изживяваме максимално това, което животът ни поднася”, добави Алекс.


За разлика от нея, основните задачи на Мария са свързани със сина й Виктор, който в момента учи във Френския лицей. А бъдещето развитие на младежа задължително ще премине във Франция, похвали се Мария Игнатова. И въпреки че вижда реализацията на детето си в чужбина, тя е категорична, че младите хора с талант имат бъдеще в България.


Как се събраха в живота тези луди глави, как се забавляват извън работа и остава ли им време за личен живот. Алекс и Мария – женският фактор в „Комбина”.


Целия разговор гледайте във видеото.